Posted on: 2 huhtikuun, 2020 Posted by: Hukkanen Martti Comments: 0

ONKO BRAD CASTLEBERRY STEROIDEJA?

Sosiaalisen median iän on oltava yksi tekijä siihen, miksi kehon imagoongelmat aiheuttavat masennusta ja itsetuntoa koskevat kysymykset ovat niin yleisiä nykypäivän yhteiskunnassa, jopa miehille. Aikaisemmin kehonkuva-asiat olivat pääasiassa ’tyttö’ -asia, koska tiedotusvälineissä oli taipumus kuvata hoikka, söpö tyttö ihanteellisena naisena, koska suurin osa näyttelijöistä, joilla oli päärooleja, näytti siltä.

Miesten kohdalla jopa ”isäpukuilla” oli johtava rooli, ja siten tiedotusvälineiden mielestä kaverien oli tehtävä vain ansaita rahaa, ja heidät asetettiin elämälle, kunnes sosiaalinen media tuli yhteiskuntaan.

Kuntosali-bros lataa tänään paitumattomia valokuvia selkeästi määritellyillä vartaloillaan ja omilla ilmeillään, ja lopulta he saavat satoja tuhansia seuraajia. Hitaasti miesten ihanteellinen vartalo on muuttunut urheilullisesta fyysisestä kehosta sarjakuvahahmoon.Brad Castleberry

Tarpeeksi oikeudenmukainen, koska useimmat kaverit ovat yleensä joka tapauksessa kilpailussa, ja siten kuvittele, että jos he lyövät kuntosalille jonkin aikaa, he saavat myös repiätyn ruumiinrakenteen ja näyttää sen maailman nähdäkseen.

Muutaman kuukauden tai vuoden kuluttua kaverit alkavat ymmärtää, että abs-näkyvyytensä tekeminen, puhumattakaan repiytymisestä, vie paljon. Ei auta, että sosiaalisessa mediassasi on täynnä kavereita, jotka on ryöstetty luuhun myymällä sinulle ”ohjelmia”, jotka saavat sinut näyttämään heiltä kuin hetkessä.

Tämä on uskomattoman turhauttavaa. Ja pian se kumoaa sinulle; voisiko nämä bros käyttää steroideja?

Anabolisten steroidien käyttö on erittäin kiistanalainen aihe, koska steroidit ovat laitonta. Ne ovat laittomia, koska niillä on uskomattoman vaarallisia sivuvaikutuksia, kuten kuolema. Siitä huolimatta, steroidien houkutus on erittäin todellinen, koska ne voivat auttaa jättämään kreikkalaisen jumalan kaltaisen fysiikan, joka todennäköisesti tuo sinulle rahaa ja mainetta nykypäivän yhteiskunnassa.

Sellaisenaan varsin monet ihmiset ovat halukkaita tekemään kauppaa paholaisen kanssa turhamaisuussyistä ja sitten esittäytyä sosiaalisessa mediassa nattina (luonnonlapsina), jotta he voivat myydä sinulle tuotteita lupaamalla, että saat sinut näyttämään heistä.

Siksi melkein jokainen steroidien käyttäjä kieltää kiihkeästi tällaisten aineiden käytön. Mietitkö näiden paljastusten valossa surullisen sosiaalisen median tähti Brad Castleberryn steroideja? Tässä artikkelissa yritetään selvittää Brad Castleberryn todennäköisyys steroideihin.

LUKEA  5 parasta ilmastointiharjoitusta koripallolle

KUKA ON BRAD CASTLEBERRY?

Brad Castleberry on 34-vuotias amerikkalainen kehonrakentaja / kuntosali, joka on vähintäänkin kiistanalainen.

Seisoessa 5’10 ”, Brad on noin 250 kiloa raakaa amerikkalaista lihasta ja repiä luuhun. Hän kantaa noin sitä, mikä näyttää olevan 5–8 prosenttia rasvan tasosta ympäri vuoden.

Hänen ruumiinrakenne on erinomainen ja on auttanut häntä keräämään satoja tuhansia seuraajia sosiaalisen median tileilleen. Esimerkiksi hänellä on yli 750 000 seuraajaa pelkästään Instagramissa. Siitä huolimatta suurin osa hänen seuraajistaan ​​on vain ihmisiä, jotka seuraavat häntä seuratakseen Bradin elämän saippuaoopperaa; lisää tästä myöhemmin.

Brad syntyi San Diegossa kuntosalin harrastajien perheessä. Sekä hänen isänsä että isoisänsä olivat innokkaita painonnostimia, ja Brad seurasi esimerkkiä. Hän oli erittäin urheilullinen lapsi, mutta sillä oli affiniteetti painonnostoihin. Itse asiassa, kun hän täytti 12, hän sai painonnostopenkin lahjaksi. Pari kuukautta myöhemmin hänen äitinsä sai hänelle kuntosalin jäsenyyden.

Siellä Brad huomasi hisseissään ja kehonmuokkausyrityksissään ja kilpaili ensimmäisellä kehonrakennusnäyttelyllään vain 19. Hän ei voittanut, mutta hän toi lavalle erittäin vaikuttavan fysiikan. Kaksi vuotta myöhemmin hän voitti kuitenkin Musclemania pro: n, joka on yksi suurimmista kehonrakennuskilpailuista maailmassa, ja voitti prokorttinsa.

Brad liittyisi sitten yliopistoon, jossa hän korvasi kehonrakennuksen toisella rakkaudellaan, jalkapallalla. Hän pelasi jonkin aikaa, kunnes hän menetti vanhan rakkautensa ja palasi kehonrakennukseen.

Bradin fysiikka, kuten mainittiin, on erinomainen taideteos. Hän on kuitenkin yksi kehonrakennusalan pilaantuneimmista hahmoista. Tämä pilkkaus ei johdu siitä, että ihmiset vihaavat hänen ruumiinrakennettaan, vaan pikemminkin huumausaineista, joita Brad vetää.

Yksi asioista, joita ihmiset vihaavat Bradista, käyttää vääriä painoja saadakseen hänen hissinsä vaikuttamaan vaikuttavalta. Älä nyt tee meitä väärin; Ei ole epäilystäkään siitä, että Brad on mielettömän vahva kaveri. Kuitenkin sanominen, että hänellä on 800 kiloa kyykkyä, 750 kiloa ponnistelua ja 700 punnan penkki, on vain isku kasvojen edessä todellisille voimanlähteille. Itse asiassa, jos nämä luvut olisivat oikeita, ne olisivat maailman ennätys.

LUKEA  Onko Mike O'Hearn steroideissa?Löysimme totuuden!

Luonnollisesti monet ihmiset ovat kutsuneet häntä siihen ja haastaneet häntä tekemään nämä hissit neutraaleilla perusteilla, ts. Ei hänen kuntosalillaan. Jotkut ovat jopa tarjonneet maksaa lentolipusta, majoituksesta ja jopa maksaa hänelle hänen ponnisteluistaan ​​vain nähdäkseen hänet suorittavan hissit. Yksi kavereista, jotka ehdottivat tätä Bradille, oli entinen 4-kertainen maailman vahvin mies Brian Shaw. Brad ei ole koskaan hyväksynyt mitään näistä haasteista, ja siksi suurin osa ihmisistä pitää häntä väärennettynä.

Joten kysymyksessä siitä, onko Brad luonnollinen (natty) vai ei, suurin osa ihmisistä olettaa vain olevansa vaihdelailla, koska jos hän voi valehdella nostamiensa painojen suhteen, miksi ei hän valehtelisi siitä, ettei hän ole steroideja?

Brad itse ei ole koskaan kommentoinut steroidiväitteitä, joten me kaikki olemme spekuloineet.

ONKO BRAD CASTLEBERRY STEROIDEJA?

Jos kysyisit kymmeneltä Bradia tuntevalta ihmiseltä, oliko hän steroideja, yli yhdeksän vastaisi kyllä. Siitä huolimatta, että hän on kiistanalainen hahmo, emme voi käyttää spekulaatioita tosiasiana, ellet ole henkilökohtaisesti testattu häntä androgeenisten steroidien varalta.

Sellaisenaan yritämme selvittää hänen todennäköisyytensä käyttää anabolisia steroideja vertaamalla häntä steroidien käytön yleisiin merkkeihin, kuten:

  • Nopea voitto

Tämä on helpoin tapa kertoa onko joku steroideja. Vähärasvaisen lihasmassan rakentaminen on uskomattoman vaikeaa ja kestää tyypillisesti vuosia laihamassan kaksinumeroisten numeroiden keräämistä monista syistä.

Ensinnäkin, jotta lihakset saadaan aikaan, sinun täytyy syödä kalorien ylijäämällä. Tämä ei vain anna sinulle tarvittavaa energiaa petoksi harjoitteluidesi aikana, vaan myös antaa kehollesi ravintoaineet, joita se tarvitsee lihaksen tekemiseen. Jos ponnistelut kannattavat, voit luoda kunnollisen määrän lihaksia, mutta myös rasvaa, koska syöt paljon. Laiha saadaksesi sinun täytyy syödä kalorivajeella, jotta elimistö syö ylimääräistä rasvaa. Valitettavasti keho syö myös lihaskudosta, koska lihakset ovat kalliita kehon ylläpidosta (ravintoaineellisesti).

Siten leikkaamisen jälkeen sinulla on kunnollinen fysiikka, mutta ei läheskään tarpeeksi hyvä, jotta ihmiset voivat kysyä, oletko mehulla.

Toiseksi, keho lopettaa lihasten rakennushormonien, kuten testosteronin, tuotannon suurina määrinä, kun olet saavuttanut 20: n, ja näiden hormonien tasot kuluttavat edelleen sitä vanhempaa määrää, minkä vuoksi lihasten rakentaminen on paljon vaikeampaa.

LUKEA  Onko Thomas Delauer steroideja?Saimme selville!

Anaboliset steroidit kiertävät näitä molempia ongelmia, koska steroidit ovat testosteronin synteettisiä versioita. Siksi, kun käytät näitä aineita, kehosi menee anaboliseen tilaan, jolle on ominaista nopea lihaksen kehitys ja rasvanpoltto.

Bradin muutos teini-ikäiseksi on todella maailmaa. Vaikka hän rakastaa nostoa, hän sai melkein 30 kiloa laihaa lihasta hyvin lyhyessä ajassa, mikä tekee hänestä erittäin epäilyttävän.

  • Massiiviset Delts ja ansoja

Deltoids- ja trapezius-lihakset ovat vaikeimmin kehitettäviä. Tästä syystä meillä nöyryytetään todella nopeasti, kun näemme jonkun delteillä uhkailevan aukaistavan pistorasioistaan.

Steroidien käyttäjille näiden lihaksien rakentaminen on kuitenkin melko helppoa. Tämä johtuu siitä, että ansoissa ja delteissä on eniten androgeenireseptoreita kehossa. Tämä tarkoittaa, että ne reagoivat erittäin hyvin testosteroniin stimuloidakseen lihasten kasvua.

Bradilla on hullu pari deltejä ja ansoja, joita on vaikea saada aikaan saamatta ”apua”. Ne ovat niin erinomaisia, että hänen suosikki aiheuttaakseen hänelle ansaan kohdistamista. Mene kuva.

Muut merkit

Bradilla on myös huono tapaus kehon aknesta ja ihon punoituksesta, jotka ovat hyvin yleisiä steroidien käyttäjien keskuudessa. Se, että hän painaa enemmän kuin Arnold Schwarzenegger, ei auta hänen tapaustaan.

tuomio

Bradilla on vain liian monia asioita osoittaen, että hän on steroidien käyttäjä. Kuten aiemmin todettiin, tätä ei voida todistaa muulla tavoin kuin saada hänet testaamaan näitä aineita varten.

Siitä huolimatta, jos vedotte ihmisiä, laitoisimme rahamme hänelle steroideihin. Kuvitetusta kuvasta huolimatta haluamme kuitenkin uskoa, että Brad on älykästä rahaa ja tietää steroidien käytön tappavista sivuvaikutuksista. Joten vaikka hän on ehkä käyttänyt anabolisia steroideja aikaisemmin, on todennäköistä, että hän käyttää laillisia steroideja.

Lailliset steroidit ovat aineita, jotka matkivat todellisten steroidien anabolisia ominaisuuksia, mutta eivät sivuvaikutuksia. Ne ovat kasviperäisiä, ja siten niitä voi käyttää turvallisesti kuka tahansa, joka haluaa viedä fyysisensä seuraavalle tasolle. Ne kannattaa tarkistaa, onko se tavoitteesi.