Posted on: 2 huhtikuun, 2020 Posted by: Hukkanen Martti Comments: 0

KÄYTTÄÄKÖ DWAYNE JOHNSON STEROIDEJA

Dwayne Rock Johnson, kuten häntä suositaan, on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista persoonallisuuksista. Hänen nimensä The People’s Champ puhuu niin paljon vaikutusvallastaan, kun otetaan huomioon, että hänellä on yli 14 miljoonaa seuraajaa Twitterissä ja lähes 161 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

DJ ei ole myös vain yksi Hollywoodin halutuimmista näyttelijöistä, mutta myös Forbes 2019: n mukaan eniten palkattua. Hän on esiintynyt useissa Box Office -hittiissä vuosikymmenien ajan. Huomattavia mainintoja ovat Pain & Gain Mark Wahlbergin kanssa, Fast and Furious Vin Dieselin kanssa, Baywatch Zac Efronin kanssa ja Hercules muutaman mainitsemiseksi.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson on tunnettu viehättävästä ja tarttuvasta persoonallisuudestaan, mutta ennen kaikkea valtavasta fyysisyydestään. Näyttelijä-painija on 6 jalkaa 4 ja painaa yleensä noin 265 kiloa puhdasta, laihaa lihasta. Hänen ikääntyessään hän kasvaa edelleen ja lihakset selkeämmin. Tämä on johtanut huomattavaan spekulointiin kallion ja steroidien käytöstä.

Ennen kuin voimme tutkia asiaa, tehkäämme selväksi, että tämä artikkeli ei ole lopullinen. Yritämme kuitenkin vastata laajasti kysyttyyn kysymykseen käyttämällä steroideja koskevaa tietämystämme. Ps, emme halua, että The Rock potkaisee tai haastaa aasejamme.

Hyppäämme sisään ja selvitetään onko Dwayne Johnson steroideja.

KUKA ON DWAYNE JOHNSON?

Tämä on luultavasti ei-mielikuvitus, kun otetaan huomioon millainen vaikutus tällä miehellä on ollut valtamediaan. Joka tapauksessa Dwayne Johnson on entinen ammattipaini WWE: n kanssa, aiemmin tunnettu nimellä WWF. Hän on seitsemäntoista WWE-mestari (10 maailman painovoiman mestari), kahdeksankertainen WCW-mestari, kaksinkertainen WWF-mannertenvälinen mestari ja viisinkertainen WWF Tag Team -mestari.

Kansanmestari, koska hänet kutsuttiin painipäivinä, jätti painon uransa näyttelijäksi tulemisesta yhdeksi kaikkien aikojen halutuimmista Hollywood-näyttelijöistä. Hän on myös eniten palkattu näyttelijä, kun sen bruttomäärä oli noin 86 miljoonaa dollaria pelkästään vuonna 2019.

Rock on esiintynyt lukuisissa elokuvissa ja näyttää olevan rakentanut itselleen markkinaraon. Viime aikoina hän on ryhtynyt johtaviin miesrooleihin, jotka vaativat ylijäämäistä fysiikkaa. Esimerkiksi hän näytti kehonrakentajana Pain & Gainissa. Vuonna 2014 hän soitti Herculesina, kreikkalaisen jumalan ja ihmisen naisena. Äskettäin hän on esiintynyt Fast and Furious -fransseissa, jossa hän pelaa entistä DSS-agenttia Luke Hobbsia, joka on tunnettu erinomaisista seurantataidoistaan ​​puhumattakaan vahvuudestaan ​​ja taistelukyvystään. Elokuvassa hän esitteli kerran itsensä nimellä: ”Minä olen se, jota kutsutte jääkylmäksi tölkkiksi housuaksi.” No, sanoo kaverista paljon.

LUKEA  Onko Kali-lihas steroideja?Tutkimme ja selvisimme

DWAYNE JOHNSON TRANSFORMATION

Johnsonin painijauran aikana hän punnitsi vuonna 275. Kaveri oli pakattu vähän ylimääräistä rasvaa, ja kuka tahansa voisi kertoa, että häntä ei revitty murskaamiseen.Hänellä oli kuitenkin vaikuttava fysiikka.

Kun hän lähti näyttelemään, hän laski useita kokoja ja laski alle 220 puntaan. Word sanoo, että Dwayne’n edustajat uskoivat, että hänen pienempi fysiikka purkaisi hänelle enemmän rooleja ja estäisi potentiaalista näyttelijää olemasta typecast.

Vuodesta 2010 lähtien hän alkoi kuitenkin kasata ja ryhtyä enemmän älykkäisiin rooleihin. Esimerkiksi, kun hän soitti Luke Hobbsia ensimmäistä kertaa Fast Five -pelissä, hän oli legitiimi 260-pounder. Siitä lähtien näyttelijä on jatkanut entistä laajempia. Hän paitsi kasvaa suurempana, mutta myös jatkaa murskaamista prosessissa.

Dwayne pelasi jopa kehonrakentajaa Pain & Gain -tapahtumassa, amerikkalaisessa tummassa komediaelokuvassa lihaksentekijöistä, jotka haluavat elää amerikkalaisen unelman. On liian vähäistä todeta, että tässä elokuvassa Dwayne Johnson näytti valtavalta. No, se oli melko merkittävä muutos.

Vieläkin vaikuttavampaa on, että huomattava muutos tapahtui myöhemmin hänen elämässään. Hän näyttää nyt paremmalta neljäkymmentäluvulta verrattuna fyysikkoonsa kahdenkymmenenluvun lopulla, jota pidettiin hänen urheilullisen uransa parhaimpana.

Ei voida ihmetellä, onko Dwayne Johnson saavuttanut suuren määränsä, laihaa fysiikkaansa pelkän kovan työn kautta vai ovatko steroidit voineet olla mukana tässä valtavassa fysiikan muodonmuutosvaiheessa?

Dwayne Johnson Gynecomastia

Oletko paini-fani? No, ehkä muistat, että aiemmin samana vuonna The Rock taisteli mustassa t-paidassa ja mustissa hikeissä. Tämä oli melko epätavallista, koska hän oli tottunut käyttämään arkut, kyynärpäät ja polvisuojat.

Uskotaan, että syy hänen erilaiseen asuunsa johtui siitä, että hänelle oli äskettäin tehty leikkaus rasvakudoksen poistamiseksi nännin ympäriltä. Tämä toimenpide liittyy tilaan, jota kutsutaan gynekomastiaksi. Kuten ehkä tiedät, gynekomastia on yksi monista steroidien käytön sivuvaikutuksista.

Siksi, vaikka gyno saattaa olla aiheutunut steroidien käytöstä, on myös muita syitä gynekomastiaan.

LUKEA  Älä koskaan puhalda ruokavaliota uudelleen

Dwayne Johnson hyväksyttiin käyttämään steroideja

Rauhoita Rocky-faneja. Se on The Rock itse, joka esitteli kiistanalaisen aiheen steroideista. Haastattelussa MTV: lle, rock myönsi, että hän oli kokeillut steroideja yliopistojalkapallo-päivien aikana myöhässä teini-ikävuosinaan. Näyttelijäksi kääntyneen ammatillisen painijan mukaan hän ja hänen ystävänsä kokeilivat suorituskykyä parantavia lääkkeitä, vaikka he eivät tienneet, kuinka vaarallisia he olivat silloin.

Yksinkertaisesti sanottuna se oli kuin teini-ikäiset kokeilevat marihuanaa tai savukkeita. Vaikka käyttäytyminen on vaarallista, tarkoitus ei todellakaan ole. Kaiken kaikkiaan Dwayne on selventänyt, että kyseessä oli yksittäinen tapaus, eikä hän ole koskaan käyttänyt näitä aineita sen jälkeen. Elokuvan supertähti vaati, että anaboliset steroidit eivät tee joku vahvempi ja vain vaimentaa suorituskykyä.

Dwayne Johnsonin geneettinen Freak

On kiistatonta, että Dwayne Johnsonin fysiikka on yksi sarjakuvasuhteista. Rehellisesti sanottuna jotkut supersankarit himoisivat miehen fysiikkaa. Odota hetki, näitkö miehen Hercules 2014 -elokuvassa? Kaveri näytti liikkuvalta vuorelta. Kaikki hänestä siinä elokuvassa sanoi puoli-ihminen, puolijumala.

Ja jos näit hänet Pain & Gain -palvelussa, sinun on varmasti huomannut hänen näkyvät hintansa ja ansaansa. Laaja steroiditietomme kertoo meille, että deltoidit ja ansat ovat steroideja käyttävän ihmisen merkittävimmät piirteet. Nämä lihasryhmät sisältävät huomattavasti enemmän androgeenireseptoreita kuin muut. Seurauksena on, että heillä on taipumus olla hyvin määriteltyjä enemmän kuin muilla lihaksilla; se on yleensä yksi indikaattoreista jollekin, joka käyttää androgeenisiä anabolisia steroideja.

Dwayne Johnsonista voi kuitenkin väittää toisin, kun otetaan huomioon, että hänellä on aina ollut massiivisia deltsiä ja ansoja, jopa painipäiviensä aikana.

Siksi, vaikka voisit helposti lukea Dwaynen ikonisen fysiikan steroidien käyttöön, sinun tulisi muistaa, että hän kotoisin titaanien suumasta. Kallio on peräisin pitkästä joukosta suuria, voimakkaita ihmisiä. Hän on kolmannen sukupolven painija, joka kuuluu Anoa’i-sukuun.

Dwayne Johnson on painilegengen Alan Rocky Johnsonin poika. Hän on samoalaisamerikkalaisen ammattipainilaisen Peter Maivian pojanpoika. Muita kuuluisia anoa’i-perheen jäseniä ovat Rousey, Rikishi, Umaga, Yokozuna, Roman Reigns, Usos ja Afa Anoa’i.

LUKEA  Onko Simeon Panda steroideja?Löysimme järkyttävän totuuden

Tämän sanottua ei ole niin vaikea nähdä, mistä hän saa elämäänsä suuremman fyysisensä.

Joten, onko Dwayne Johnson steroideja?

No, Dwayne Johnsonin fysiikka on melko vaikuttava ottaen huomioon, että hän on 45-vuotias. Siksi on perusteltua ihmetellä, onko hän steroideja. Kuten aiemmin mainittiin, hän on tehnyt melko selkeän kantansa anabolisiin steroideihin. Onko hän kuitenkin harkinnut laillisia steroideja?

Yksi merkki steroidien käytöstä on ylikuormitus ylävartalon eri alueilla. Vaikka Dwaynen ylävartalo on melko hyvin rakennettu, hänen yleinen ruumiinrakenne on verrannollinen. Päinvastoin, steroidien käyttäjillä on yleensä massiiviset yläkehot ja pienet vyötäröt. Mutta niin ei ole Dwayne Johnsonin tapauksessa. Hänen lihakset eivät ole liian täynnä tai mehukkaita ja ovat saavutettavissa olevalla alueella.

Toinen huomioitava asia on verisuonisuus. Tiesitkö, että pienin steroidien käyttö saa suonet esiin? Dwayne Johnsonin ruumiissa ei kuitenkaan ole nähty enempää suoneita kuin samalle saman ikäisen miehelle. Kun jatkat ikääntymistä, yhdestä tulee enemmän verisuonia.

Ruokavalio on tärkeä osa fysiikkaa. Dwayne Johnsonin varallisuuden vuoksi hänellä on varaa syödä yli 5000 kaloria korkealaatuista ruokaa päivässä erilaisten ravintolisien rinnalla ravitsemusterapeutinsa ohjeiden mukaan. Elokuvateatterilla on myös pääsy parhaisiin mahdollisiin valmentajiin ja kokkeihin, mikä antaa hänelle mahdollisuuden saada mahdollisimman paljon voittoa.

Dwayne Johnsonilla on myös vakaa harjoitteluohjelma, jossa hän asettaa pitkiä aikoja kuntosalilla; hän kouluttaa kuusi päivää viikossa, joskus kahdesti päivässä. Tällaisen omistautumisen avulla olisi vaikeaa olla huomaamatta.

JOHTOPÄÄTÖS

On yllättävää, jos Dwayne Johnson ei ole edes hiukan steroideja, tietysti lääkärin avulla. Toisaalta hän voisi käyttää laillisia steroideja.

Sillä ei kuitenkaan ole väliä, onko Dwayne Johnson steroideja. Hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset saavutuksensa eivät johdu steroideista. Jos tiedät mitään miehestä, tiedät, että kaikki hänen saavutuksensa on yhdistelmä pelkkää kovaa työtä, suunnittelua ja loputonta tahdonvoimaa.