Posted on: 2 huhtikuun, 2020 Posted by: Hukkanen Martti Comments: 0

KÄYTTÄÄKÖ JEFF SEID STEROIDEJA?

Haluatko tietää kuka on kaikkien aikojen nuorin IFBB-pro? Se olisi Jeff Seid. Mutta älä usko, että Jeffin oli helppo päästä sinne. Kaksi kertaa hänen täytyi palautua erittäin masentavista olosuhteista, jotka olisivat turmelleet melkein minkä tahansa muun ihmisen. Jeffin tarina saa kiehtovan lukea, mutta jos jollain nayasaareilla olisi se, hänen saavutuksensa eivät olisi olleet mahdollisia ilman steroideja.

Joten tässä artikkelissa lähdimme matkalle tutkimaan kysymystä: onko Jeff Seid tyylikäs vai onko hän steroideja?

Jeffin tausta 

Kuten totesin, Jeffin tarina on hieno, joka sumisee inspiraatiota monille pyrkiville kunto- ja kehonrakennuskumppaneille. Se oli 12-vuotias, kun hän yritti ensin kättään harjoituksissa. Se tapahtui, koska hänen vanhempansa ostivat häneltä juuri sen, mitä hän tarvitsi 12. syntymäpäiväänsä. Ne koostuivat penkkipuristimesta, 30 kiloa painosta, 50 kilon painosta ja käsipainoista. Hän sai myös harjoittelukirjan, jonka hän edelleen aarteena nimittää, nuken painonnosto.

Aluksi Jeffin kiinnostusta koulutukseen avasi muutakin kuin saada tytöt huomaamaan hänet. Mutta hänestä tuli pian tappavasti vakava ja hän koulutti näkemyksiään tehdä koulutuksesta elämän ydin. Siitä tuli olennainen osa hänen elämäänsä ja elämäntapaa.

Tule lukioon, ja hän oli paikallaan, oli se sitten jalkapalloa vai painia. Hänellä oli jopa unelmia urheilututkinnosta ja hän näytti olevansa saamassa sen. Silloin, kun näkymät eivät voineet näyttää kirkkaammilta Jeffille, hän kärsi ensimmäisestä epäonnistuksestaan. Hänen eturistin ligamentti, jota kutsutaan myös ACL: ksi, särkyi hänen ensimmäisessä jalkapallopelissä vanhempana.

Vaurio tarvitsi leikkausta, ja Jeff jäi tunnetuksi tuhoutuneena pelosta ja epävarmuudesta tulevaa uraa varten. Hän upposi masennukseen, ja hänen motivaationsa elvyttäminen vaati melko vaivaa.

Jeff halusi itsensä mennä debyytökilpailuun. Hän teki loistavan toipumisen vain kärsiessä uuden murskauksen, kun hänen ACL-rikkoutui toisen kerran. Se oli vasta 3 kuukautta hänen ensimmäisen leikkauksensa jälkeen. Tällä kertaa mikään ei estänyt häntä pidättämästä, ja hän yritti ajaa kaiken masennuksen IFBB Pro -korttiin. Hän sai tainnuttajan, kun hän onnistui, joten IFBB: n historia oli nuorin kehonrakennusalan ammattilainen.

LUKEA  Onko Phil Heath steroideja?Saimme selville!

Kaikki eivät kuitenkaan ole ymmärtäneet Jeffin nousua huipulle, ja joidenkin mukaan sitä autettiin steroideilla. Joten, onko Jeff varannut tiensä ihmisten sydämeen valheen valheella, joka on luonnollinen?

MERKKI SIITÄ, ETTÄ HÄN ON TYLSÄ 

Todisteet Jeffin tyylikkyydestä ovat melko hyviä. Katsotaanpa muutamia heistä ja nähdä kuinka vahvasti he rakentavat tapauksen ajatusta vastaan, että hän käyttää steroideja.

 • Ei merkkejä aknesta – Jotkut steroideja käyttävät ihmiset takaavat melkein aknetapauksen. Miksi? Steroidit toimivat stimuloimalla enemmän androgeenisiä hormoneja kehossa. Mutta ne voivat myös ajaa kehosi tuottamaan aknetta tekemällä talirauhasista vapauttamaan enemmän öljyä. Tällä on taipumus ajaa geneettisten tekijöiden mukaan. Jos sinulla on luonnollisesti akne teini-ikäisenä, voimme ennustaa, että steroidien käyttö on varmasti taattu saamaan sinulle aknen. Joten mikä on tilanne Jeff Seidissä?

Ensinnäkin, kun tarkastelet Jeffiä hänen jälkeisellä teini-ikäisellä ja kehonrakennusaikanaan, huomaat, että hänellä on huomattavasti selkeä iho. Et löydä kuvia Jeffistä, jotka osoittavat hänelle aknen. Kuitenkin teini-ikäisenä Jeffillä oli akne. Tämän pitäisi olla vahva näyttö siitä, että hän ei tee steroideja.

 • Täydellinen geenivalikoima – Me emme ole kaikki yhtä hyvin varustettuja geeneillä upeaan fysiikkaan. Joidenkin kaverien on huomattavasti helpompaa päästä tähän haluttuun määränpäähän yksinkertaisesti siksi, että heillä on onni saada oikeat geenit. Onko Jeff yksi näistä onnekkaista? Vastauksen on oltava kyllä. Tiedät, että isoksi saaminen ja repiä luonnollisesti on jotain, joka tulee kovaa ja hidasta ajan myötä. Nopeat, räjähtävät voitot lyhyessä ajassa? Se on fiktio. Sitä ei tapahdu. Jeffistä on utelias on hänen nostamisensa aika, joka on noin 9 vuotta. Jos katsot hänen kuvaa 17-vuotiaasta yhdeksi 23-vuotiaana, huomaat, että voitot eivät ole paljon. Tämä tarkoittaa sitä, että kun Jeff oli aloittamassa, hänen ruumiinsa oli jo hyvässä kunnossa ilman rasvaa ja melko vähän laihaa lihasta. Tämä tosiasia osoittaa, että Jeffin on oltava geeniensä onnekas hyötyjä.
 • Jeffin ilmoittama kanta steroideihin – Jotkut kehonrakentajat päättävät olla enimmäkseen hiljaisia ​​siitä, missä he seisovat steroidien käytön suhteen, joten on vaikea arvata, ovatko ne luonnollisia vai eivät. Jeff kuitenkin helpottaa meitä ilmoittamalla selkeästi kannan. Hänen mielestään steroidien käyttöön ei ole syytä, kun esteettinen tulos on täysin mahdollista saavuttaa luonnollisesti. Tämä Jeffin lausunto ei todista, että hän ei kuitenkaan ota steroideja. Mutta hänen suhtautuminen tähän näyttää niin aitolta ja syvästi henkilökohtaiselta, että olet taipuvainen uskomaan häntä. Hän myöntää kuitenkin, että saattaa olla tarpeen käyttää steroideja, jos tavoitteesi on saada samat tulokset kuin sellaisilla kuuluisilla Mr. Olympian nimillä, kuten Ronnie Coleman ja muut. Siitä huolimatta hän vaatii terveellistä vaihtoehtoa, joka hänen mukaansa pitäisi olla steroiditon. Jos seuraat Jeffiä sosiaalisessa mediassa, Huomaat, että hän saa paljon peikkoja väittäen käyttävänsä steroideja. Jeffin vastaus ei ole koskaan piilottaa asiaa, vaan tehdä selvä kielto. Jeff ei kerro meille, että hänellä on todennäköisesti enemmän onnea kuin useimmissa, sillä hänellä on hyviä geenejä, mikä tekee tarpeettomaksi steroidien käytön.
LUKEA  Älä koskaan puhalda ruokavaliota uudelleen

STEROIDIEN KÄYTTÖ JÄTTÄÄ FYYSISIÄ JÄLKIÄ

Jos käytät steroideja, on joitain fyysisiä oireita, joiden pitäisi antaa heti sinulle.Jeff ei näytä näitä piirteitä.

 • Gyno – Steroideja käyttävät kehonrakentajat ovat yleensä klassinen gynekomastian tapaus. Tämä on tila, joka saa sinusta nännejä, jotka ovat naisen kaltaisia, sekä turvonneisuutta. Sen on tuonut estrogeeni, naispuolihormoni, jota itse stimuloi steroidien käyttö. Jeffillä ei ole sellaista tilaa, mikä on vielä yksi todiste siitä, että hän ei käytä steroideja.
 • Säilyttää paksut hiukset – steroidit aiheuttavat myös ohenevia tai hiipuvia hiuksia. Kuten saatat huomata, Jeff Seidillä on paksut hiukset, mikä näyttää syrjäyttävän ehdotuksen, että hän käyttää steroideja.
 • Vauvan kasvot näyttävät – Jeff Seidin erottuva vauva näyttää jotain muuta, jonka pitäisi saada sinut luulemaan olevansa tyylikäs. Steroidien käyttö poistaa usein kollageenin ihosta, mikä tekee sinusta vanhemman ja näyttää ryppyiltä. Jeffin ulkonäkö uhmaa tätä kaikkea, koska hän näyttää tosiaankin nuoremmalta kuin vuotta
 • Serge Nubret – Meidän on puututtava tähän kohtaan, jonka monet kriitikot ovat tuoneet esiin Jeff Seidiä vastaan. Kritiikki kulkee pohjimmiltaan tällä tavalla: että Jeff Seidillä on samat tilastotiedot kuin uskomaton Serge Nubret, kohoava Mr. Olympian mestari. Serge Nubret tunnettiin laajalti käyttävän PED-lääkkeitä (suorituskyvyn parannuslääkkeitä), mukaan lukien steroidit. Tämä vastasi hänen upeaa fysiikkaansa, joka oli rasvaton ja vähärasvaista lihasta repimässä. Kriitikot sanovat, että kukaan ei saa sitä fysiikkaa luonnollisesti, ja Jeff Seidillä on sama fysiikka.
 • 6 jalka pitkä
 • 200 kiloa painoa
 • 18 tuumaa varren paksuudessa
 • 6% rasvasta

Tämä kritiikki on tosiseikkojen mukaan lyhyt, koska Jeffillä ja Sergeilla ei ole sama fyysinen muoto. Serge Nubret tulee paljon suuremmaksi kuin Jeff, minkä vuoksi tämä kritiikki Jeffiä vastaan ​​on kuollut saapuessaan.

Kaikkien edellä mainittujen Jeff Seidille, joka ei liity steroideihin, lisäksi hänellä on selkeä iho eikä hänellä ole turvotusta tai vedenpidätystä.

LUKEA  Onko Simeon Panda steroideja?Löysimme järkyttävän totuuden

Ennen kuin päättelemme, että tämä kaikki on vankkaa näyttöä siitä, että Jeff on 100-prosenttisesti tylsä, tarkastellaanpa mahdollista mahdollisuutta, että hän käyttää steroideja.

Miksi hän voisi käyttää steroideja 

Onko meillä jotain osoittamassa kääntöpuolella, että Jeff ei ole tyylikäs?

 • Huuhdetut kasvot – tämä on yksi asia, jota jotkut sanovat et näe Jeffissä. Jos kuitenkin tarkkailla innokkaammin, näet tapauksia, jolloin hänen ihonsa näyttää tämän ilmeen joko lavalla tai kilpailujen lopussa. Tämän tilan voivat aiheuttaa steroidit käyttäjän aiheuttaman korkeamman lämpötilan ja verenpaineen seurauksena.

Paitsi tämä, ei ole muita merkkejä siitä, että Jeff Seid ottaisi anabolisia steroideja.

TUOMIO 

Joten mikä on johtopäätös?

Yksi on taipuvainen uskomaan, että Jeff ei käytä steroideja sen perusteella, mikä näyttää olevan hänen puolueeton vastustamaan sitä. Mutta ei voida sivuuttaa mahdollisuutta, että hän käyttää laillisia steroideja, jotka voivat tuottaa tuloksia yhtä loistavia.