Posted on: 2 huhtikuun, 2020 Posted by: Hukkanen Martti Comments: 0

KÄYTTÄÄKÖ MIKE O’HEARN STEROIDEJA?

Ei ole joka päivä, kun törmännyt jokuin ja ajattelet: ”Minusta hänellä on kaikki.” Mike O’Hearnille ajatus kuitenkin menee mielesi yli. Virheellisesti coiffed hiukset. Kasa dollareita katosi satojen valokuvien ja vuosien televisiota. Ulkona oleva linna auringonvalossa Etelä-Kaliforniassa. Uskolliset huskyt, jotka seuraavat häntä kuntosalilla ja juoksevat juoksumatolla hänen vieressään eivät koskaan näytä huijaavan. Puhumattakaan itsetyytyväisestä murskauksesta kaikissa sosiaalisen median kuvissa.

Kuitenkin, jos sinulla olisi Miken fysiikka, tulet todennäköisesti tupakoimaan myös koko päivän. Tässä miksi. 46-vuotiaana 6ft 3 O’Hearn on kivikokoinen 262 kiloa hienostuneen lihaksen kanssa, joka on silputtu koko vuoden kehon rasvaprosenttiin kuusi.

mike o'hearn

Kaikista lahjoista, jotka elämä on Mike O’Hearnille antanut, me vain kuolevaiset voimmekin ottaa lohtua tosiasiassa, että tiedämme kuinka hän sai lihaksensa ja mitä hän tekee niiden ylläpitämiseksi, eikö niin? Päinvastoin, Mike O’Hearn vannoo kaikessa hänelle pyhässä, että hän on aina ollut luonnollinen.

Kuitenkin, kun mahdolliset fanit kuulevat sen, he kääntyvät epäuskoon. He vievät viestitauluille ja huutavat paskaa.

Joka tapauksessa objektiivinen ihminen voi vain ihmetellä, mitä mitä? Siksi olemme koonneet tämän kappaleen auttaaksesi sinua vastaamaan kysymykseen: ”Onko Mike O’Hearn steroideja?

Ennen kuin voimme aloittaa keskustelun, saadaan ’saada jotain pois tieltä.

Meillä ei ole tapaa määrittää lopullisesti, että Mike O’Hearn on steroideja. Sellaisena tässä esitetyt tiedot ovat vain spekulatiivisia. Toiseksi, emme suvaitse steroidien käyttöä emmekä ole millään tavalla steroidien käyttäjiä vastaan. Seuraava artikkeli on tarkoitettu vain tiedoksi.

KUKA ON MIKE O’HEARN?

Mike O’Hearn, syntynyt Michael O’Hearn, on yhdysvaltalainen näyttelijä, kehonrakentaja, henkilökohtainen valmentaja ja kunto-malli kotoisin Kaliforniasta. Miken fyysisestä syystä hän on voittanut seitsemän kertaa himoitun Mr. Universe -mestarin. Hän on myös voimansiirtomestari ja voittanut useita kertoja palkinnon vuoden kuntopallosta. Lisäksi hän on ollut esillä yli 500 lehden kannessa ja julkaisussa.

Kuntosalimalli on edistynyt huomattavasti elokuvateollisuudessa, esiintyen gladiaattorina ’Titan’ Yhdysvaltain Gladiatorin vuoden 2008 uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Vielä parempi, hän oli ainoa henkilö, joka pelasi gladiaattorina sekä alkuperäisessä (1989-1996) Thorissa että vuoden 2008 TV-ohjelmassa. Hän on esiintynyt myös useissa elokuvissa.

LUKEA  5 parasta ilmastointiharjoitusta koripallolle

14-vuotiaana Mike kilpaili luonnollisissa kehonrakennusnäyttelyissä. Hän voitti Mr. Teenage Washingtonin tässä iässä 5’9”korkeudella ja painoi 172 kiloa lavalla. Kahden seuraavan vuoden aikana murrosikä meni täydellä kaasulla ja näki lapsen kasvavan arvoon 6’2 ” ja sai uskomattoman 100 kiloa.

Mike O’Hearn on Power Bodybuildingin perustaja, kunto-ohjelma, jonka tavoitteena on rakentaa sekä voimaa että hypertrofiaa sekä estetiikkaa.

Jos luulet hänen lihaksensa olevan vain näyttelyä, O’Hearn hallitsee Jet Kun Do: n ja hänet johdettiin Judon päällikön kuuluisuuteen vuonna 2014.

Voisiko Mike O’Hearn olla luonnollinen?

Kun Mike oli 16-vuotias, hän painoi 270 kiloa. Sellaisenaan häntä on pilattu koko elämänsä väitteillä olevansa steroideja. Kuntomallin mukaan hän oli aina sama paino, mutta mitä hän oppi tekemään parhaiten, oli rasvatta samalla lihaksiaan.

Heti kun O’Hearn ilmestyi ensimmäisen kerran näytölle Thorina, kollegat ja muu maailma eivät voineet ihmetellä, oliko hän steroideja. Myöhemmin suurin osa hänen jäsentovereistaan ​​myönsi käyttävänsä steroideja, mutta Mike vaati aina, että voitot olivat luonnollisia, vaikka hän oli silti suurempi ja vahvempi kuin mehukas kollegansa.

Mike O’Hearn ei ole koskaan kokenut testiä

Joo. Ja hän on todennäköisesti ottanut niin paljon virtsakokeita, kuin hänellä on selfies. Esimerkiksi ennen kuin gladiaattorit käynnistyivät uudelleen, NBC teki hänelle huumekokeen. Lisäksi hän on suorittanut lukuisia testejä luonnollisiin kehonrakennuskilpailuihin, joihin hän on osallistunut, eikä mikään ilmoittautunut. Lisäksi jotkut kehonrakennus- ja voimansiirtoyhdistykset, joihin hän on kilpaillut, ovat menneet ylimääräisen mailin alistamalla hänelle polygrafisen (valheilmaisimen) testin.

VOINKO NÄYTTÄÄ MIKE O’HEARNILTA LUONNOLLISESTI?

Luonto aiheuttaa hölynpölyä maltillisesti. Esimerkiksi joillekin ihmisille on annettu lahjakkuutta merkittävällä lihasten rakennuksen genetiikalla. Esimerkiksi Flex Wheelerillä oli ainutlaatuinen mutaatio, joka aiheutti hänelle myostatiinipuutoksen. Myostatiini on proteiini, joka estää lihasten kasvua.

Kuten voitte kuvitella, joku, joka kokee tämän mutaation, voi todennäköisesti päästä tunkeutumaan pelkästään tekemällä silmäkosketuksen painojoukkojen kanssa. Toinen esimerkki on lihakseen sitoutunut belgialainen sininen karja, jolla on myostatiinin puutos.

LUKEA  Dropset, joka tekee sinusta vahvemman

Muilla Mr. Olympia -rasvoilla, kuten Phil Heathilla, Arnold Schwarzeneggerillä, tiedetään olevan ylivoimainen kehonrakennusgenetiikka. Nämä ovat miehiä, jotka eivät vain paenneet nostamalla painoa ja ottamalla steroideja, mutta ovat myös geneettisesti varustettuja luonnonvinkkejä.

Katso tämä valokuva Phil Heathista ennen kuin hän aloitti pyöräilyn.

Uskomme kuitenkin, että Mike O’Hearn sopii yksilöiden ryhmään, jotka ovat geneettisesti lahjakkaita kehonrakennusta varten. Seuraavassa kuvassa Mike oli 14-vuotias.

Oikein. 14 vuotta vanha. Ja älä unohda, että hän painoi 270 kiloa 16-vuotiaana. Katso hänen löysät hauislihastensa. Olisi parempi, jos voisimme löytää kuvan hänestä kello 14 rento etuasennossa. Lyön vetoa, että hän näyttäisi olevan kymmenen kertaa suurempi kuin hän tässä poseeraa. Ab aiheuttavat yleensä jonkun ihmisen, jolla on alhainen kehon rasva, näyttämään luisevalta kuin yleensä.

Joka tapauksessa se, että hänet 14 vuoden ikäiseksi, on melko huomattavaa.

Mike O’Hearn pysyy repiä ympäri vuoden

Suurin osa Miken kritiikoista perustelee yleensä Mike O’Hearnin olevan steroidiväitteissä väittämällä , että 50-vuotias ei voi pysyä repiä ympäri vuoden.

Kuitenkin kuka tahansa, joka tietää mitä tahansa liikuntatieteestä, sanoo, että sinun tarvitsee syödä ylläpitokaloreita vain 6%: n kehon rasvan ylläpitämiseksi ympäri vuoden.

Mitä tuo edes tarkoittaa? No, jos BMR oli 2000 kaloria, ja söit tarkan määrän tai alle joka päivä, et rasvaa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinut repi ympäri vuoden.

Kuvittele nyt, kuinka nopea Miken aineenvaihdunta on. Hän painaa 247 kiloa ja on erittäin aktiivinen, nosto, judo, juokseminen, jet kun do jne., Joten hänen ei tarvitse nälkää itsensä ylläpitääkseen tätä laihautta.

Mike O’Hearn Kehonrakennus

Mike O’Hearnilla on kehonrakentaminen tieteeseen ainakin siitä, mikä hänelle sopii. Tämän seurauksena hän on suunnitellut järjestelmän, jolla voidaan rakentaa kokoa ja vahvuutta täyttämällä voima- ja estetiikkaurheilijan tarpeet.

Hänen järjestelmäänsä liittyy painavien painojen nostamiseen muutaman kerran, mutta enemmänkin. Miken mukaan hänen harjoittelujärjestelmä on ensisijainen tekijä, joka on vaikuttanut hänen upeaan fysiikkaansa. Lyhyesti sanottuna, Mike on oppinut kuinka laihtua rasvaa pitäen samalla lihaksensa, jopa valmistautuessaan kilpailuun.

LUKEA  Onko Brad Castleberry steroideja?Tutkimme ja selvisimme

Mike O’Hearn Testosteroni

Miehen testosteronitasojen sanotaan laskevan 1 prosentilla vuosittain 30 vuoden ikäisen jälkeen. Siksi Mike: n kohdalla se olisi vähentynyt 20 prosentilla, mikä on minimaalinen määrä. Tällaiset testosteronitasojen vaihtelut eivät tee eroa kokonaismassasi. Henkilöt ottavat luonnollisia testosteroninvahvistimia, jotka nostavat T-tasonsa jopa 30%, ja heillä ei ole mitään selviä muutoksia lihaskasvun suhteen. Tämä johtuu siitä, että tarvitset valtavan piikin tai laskun testosteronitasossa nähdäksesi ero lihastesi rakenteessa.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa?

Mike O’Hearnin on tieteellisesti mahdollista ylläpitää lihaksiaan ikäistään luonnollisesti. Kuitenkin, kun hän on yli 65-vuotias, voimme odottaa hänen lihaskudoksen kutistuvan hiukan, jos hän edelleen nostaa, koska hänen vapaan testosteronitasonsa on melkein puolet siitä mitä he olivat 25-vuotiaana.

EI NÄKYVIÄ MERKKEJÄ STEROIDIEN KÄYTÖSTÄ

Mike O’Hearnilla ei ole mitään seuraavista merkistä steroidien käytöstä.

  • kaljuuntuminen
  • finni
  • Vedenpidätys
  • Paisuneet lihakset
  • Iho punoitettu
  • Valtavia, suhteettomia ansoja ja deltejä
  • Hullu vaskulaarisuus

Hiukset

Mike O’Hearnilla on hyvä karvapää hänelle. Kuitenkin, koska hän on 50-vuotias, jos hän käytti steroideja viimeisen 30 vuoden ajan, on melkein mahdotonta, että hänellä olisi niin suuri määrä hiuksia.

verisuonisto

Mike on verisuoninen, mutta hän ei ole missään tapauksessa niin veini kuin hän olisi, jos hän olisi steroideja.

Vanhetessasi kehosi tuottaa vähemmän kollageenia, mikä johtaa ohuempaan ihoon. Mitä herkempi iho, sitä verisuonempi olet. Steroidit vähentävät myös kollageenia.

Siksi 50-vuotias, joka on massiivinen kaveri, jolla on erittäin matala kehon rasva ja joka käyttää steroideja, on siksi sama kuin jyrkkä verisuoni. Mikä ei pidä paikkaansa Mike O’Hearn.

JOHTOPÄÄTÖS

Kukaan ei ole sitä mieltä, että Mike O’Hearn näyttää unelmalta, ja on käsittämätöntä, että hän olisi tylsä. Jos mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että hän käyttää steroideja, niin ei ole mitään syytä, miksi sinun pitäisi syyttää ketään steroidien käytöstä.

Siksi päätöksemme on, että Mi9ke O’Hearn on luonnollinen.