Posted on: 2 huhtikuun, 2020 Posted by: Hukkanen Martti Comments: 0

KÄYTTÄÄKÖ PHIL HEATH STEROIDEJA?

Sen lisäksi, että Phil Heath on voittanut erittäin himoitun Mr. Olympia-tittelin kuusi kertaa peräkkäin vuodesta 2011, hänellä on myös useita vaikuttavia tunnustuksia jatkamiselleen. Jos et tiennyt, Phil Heath on nyt sidoksissa kaikkien aikojen suurimpaan kehonrakentajaan, Arnold Schwarzeneggeriin, kun kyse on Mr. Olympia voitosta. Lisäksi Phil haluaa mennä historian menestyneimmäksi kehonrakentajaksi pussittamalla Mr. Olympian kultaa kymmenen kertaa.

No, ei ole epäilystäkään siitä, että ne, jotka kilpailevat Olympia-näyttämöllä, ovat joukko hirviöitä. Phil Heath on kuitenkin omalla liigallaan. Hän muistuttaa kävelylihaskarttaa, joka on nostettu biologian luokkahuoneen seinästä. Hän riitautti viimeisimmässä olympialaisessa 248 kiloa, suhteellisen pullon solmun paikoissa, joissa suurin osa miehistä ei ole koskaan unelmoinut pullistumasta. Nippu lihaksia sinkitty 29 tuuman vyötäröllä.

Phil Heath

Kun Heath taipuu, hän täyttyy, kuten rypistynyt puhalluskala. Reiden etuosa muistuttaa jotain, jota satojen ilmapallojen taiteilija voisi luoda. Hänen aseidensa vertaaminen halkeilevaan tammaan on aliarvioitu. Philin suhteellisen kapeat hartiat, jotka olivat kerran haittapuolia, ovat suuret syvennysten ja ansojen ulkonemat, jotka melkein luovat 3D-efektin. Hänen selkänsä; helpottumattoman topografian kartta.

Ihmiset kävelevät joskus Phil Heathin luokse vain koskettaakseen häntä, ikäänkuin epävarma siitä, onko hän mies vai kone. Kuten odotit, 99,9% heistä jää miettimään, kuinka joku voi saavuttaa tällaisen fyysisen keinon. Näin ollen melkein kaikkien mielessä on yksi kysymys: ”Onko Phil Heath steroideja?”

Sukellaan sisään ja selvitetään.

Vastuuvapauslauseke

Ennen kuin voimme jatkaa eteenpäin, saamme jotain pois tieltä. Meillä ei ole minkäänlaista yhteyttä Phil Heathiin, emmekä aio mainostaa tai kunnioittaa henkilöä. Mikä tahansa tässä esitetty tieto on puhtaasti spekulatiivista, yleistä tietoa ja on tarkoitettu vain tiedoksi.

KUKA ON PHIL HEATH?

Phil Heath on amerikkalainen kehonrakentaja, joka kilpailee kansainvälisessä kehonrakennuksen ammattiliiton liitossa (IFBB). Hän on seitsemänkertainen Olympia-mestari, palkinnon, jonka hän voitti ensimmäisen kerran vuonna 2011 voitettuaan mentorinsa Jay Cutlerin. Vuonna 2018 Phil menetti tittelin Shawn Rhodenille.

Phil Heathilla on 3,2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, 340 000 Twitterissä, maailmanlaajuinen faneja ja jatkuvasti kasvava salkku lihaslehtien kansia. Phil kilpailee vuosittain vain yhdessä kilpailussa (Mr. Olympia). Hän viettää loppuosan vuoden, pitämällä kunnon ja lentämällä ympäri maailmaa esiintymisiin ja konferensseihin. Phil Heathilla on 12 sponsoria, joita johtaa Ultimate Nutrition -yhtiö . Asiamiehensä mukaan hän ansaitsee yli miljoona dollaria vuodessa. Lisäksi hänen 5 miljoonan dollarin nettovarallisuutensa tekee hänestä yhden kaikkien aikojen vauraimmista kehonrakentajista.

LUKEA  Älä koskaan puhalda ruokavaliota uudelleen

Phil Heath ei ole kuin toinen Mr. Olympia. Hän varttui Seattlessa pelaten koripalloa. Hän pelasi yhdessä Jamal Crawfordin kanssa vuoden 1998 valtion mestaruusjoukkueessa Rainier High Schoolissa. Tuolloin Phil oli repi 5’9 ”, 175-pounder. Hänelle tarjottiin apurahaa pelata yliopistokoripalloa Denverin yliopistossa.

Yliopiston jälkeen hän etsi toisen urheilullinen myyntipiste, jonka hän löysi kehonrakennuksesta. Hän naudanlihaksi hienonnettuun 200 kiloon asti ja alkoi voittaa alueellisia kehonrakennuskilpailuja. Philille annettiin geneettisesti korkeammat kehonrakennusgeenit.

 • Pitkät liitteet symmetriaa varten
 • Kapeat nivelet
 • Valtavat lihaksen vatsat pullistumalta

Seurauksena hän ansaitsi lempinimen ”Lahja”. Vuoteen 2005 mennessä Phil oli aloittanut kehonrakennuksen, ja vuonna 2008 hän sai kelpoisuuden osallistua Mr. Olympiaan.

Phil Heath -tilastot

 • Korkeus: 5ft 9
 • Kilpailun paino: 240 lbs.
 • Kauden ulkopuolinen paino: 275 lbs.
 • Kilpailurasva: noin 3%

Mitat

 • Aseet: 22 tuumaa
 • Jalat: 32 tuumaa
 • Vasikat: 20 tuumaa
 • Kaula: 18,5 tuumaa
 • Vyötärö: 29 tuumaa

Phil Heath -kilpailuhistoria           

Ammatillisen kehonrakennuksen suhteen hyvin harvat kehonrakentajat voivat kilpailla Phil Heathin uraa. Pääni yläpuolella vain pari tulee mieleen; Jay Cutler ja Dexter Jackson, molemmat Phil on voittanut.

Seuraavassa on joitain Phil Heathin uran kohokohtia.

 • Olympia (2011-2017)
 • 2006 herra Colorado
 • 2006 New York Pro
 • 2008 Ironman Pro
 • 2011 Sheru Classic
 • 2012 Sheru Classic
 • 2013 Arnold Classic Europe

 

Philin ensimmäinen amatööri-näyttely oli vuonna 2003, ja vuoteen 2005 mennessä hän oli voittanut NPC USA: n ja saanut pro-aseman. Kun hänen uransa oli vielä nuori, Jay Cutler näki Philin mahdollisuudet ja päätti ohjata häntä. Vain Jay tiesi, että Phil on heikentänyt häntä.

Phil Heathin Olympia-hallitus oli epäilemättä kivinen matka.

Vaikka fanit olivat alun perin onnellinen nähdessään hänet ohittamaan mentorinsa, tunteet eivät pysyneet myöhemmin urallaan.

Vuoden kuluttua Olympian voittamisesta Kai Greene haastoi Philin ja pääsi lopulta kiistanalaiseen toiseen sijaan. Tapahtumat etenevät samalla tavalla vuosina 2013 ja 2014. Polemiikkaa pahensi huomattavasti Philin muuttuvan fysiikan vuoksi. Philin muoto ei ollut niin vaikuttava kuin milloin hän esiintyi olympialaisissa. Lisäksi hänen suolensa kasvoi.

LUKEA  Lihasten palautumisen tiede: Uusi lähestymistapa harjoituksen jälkeiseen ikkunaan

Fanit olivat myös kyllästyneitä yksitoikkoisuuteen nähdä saman henkilön voittavan joka kerta. Vaikka 2015 ja 2016 olivat molemmat kunnon vuotta mestarin kehonrakentajalle, 2017 osoittautuu erilaiseksi. Vuonna 2018 nykyinen mestari Shawn Rhoden nimitti Phil Heathin. Rhoden voitti tarkkaan kiistetyssä kilpailussa Phil: n etumatkan esteettisellä ja symmetrisellä rakenteella. Vaikka Philillä oli enemmän lihasmassaa kuin Shawnilla, vyötärö oli leveämpi ja suolensa hallitsematon.

Phil tekee parhaillaan pienen tauon kilpailusta ja odottaa paluutaan vuonna 2020.

Phil Heathin ruokavalio

Seitsemänkertainen olympialainen syö kuusi tai seitsemää ateriaa päivittäin. Vaikka hän on eronnut, hänellä on tyttöystävä, Cremona, jonka kautta hän löysi jonkun auttamaan aterian valmistuksessa ja ostoksissa. Hän on lisäksi matkakumppani ja neuvonantaja liiketoiminnassa. Cremona väittää kuluttavansa yli 1 000 dollaria tai enemmän viikossa ruokaansa, etenkin Whole Foodsissa, ja viettää vähintään 6 tuntia aterioiden valmistamiseksi mestarin kehonrakentajalle.

Heath syö yleensä noin kuusi kiloa proteiinitiheää lihaa päivittäin. Näitä ovat mm. Filettimignoni, lohi, tilapia ja kalkkuna. Hän nauttii jopa 75 grammaa hiilihydraatteja, joko valkoisena tai ruskeana riisinä, rakeina, kaurahiutaleina ja moninaisina perunoina, bataatit mukaan lukien. Joinakin aamuina hän voi ottaa jopa 16 unssia munakokkeita. Urheilija yrittää myös juoda kaksi gallonaa vettä päivässä.

Joku, joka tuntee vähän liikuntatieteitä, voi ihmetellä, ”ja kuinka hänen ruumiinsa mukautuu erilaisiin hiilihydraatteihin, proteiineihin ja rasvoihin?” No, Phil: n mukaan hänen suurin haju on ruoansulatuksessa, koska hän puhdistaa toisinaan. Lisäksi kun kehonrakentaja tekee suurimman osan treenistaan ​​yksin, hänellä on kouluttaja Hany Rambod, joka sijaitsee Kaliforniassa. Molemmat tapaavat vähintään kerran kuukaudessa. Välillä Phil lähettää valokuvia Hanylle ja saa vastineeksi ruokavalio-ohjeita.

Phil Heath -steroidien sisäänpääsy

Kuinka hullua on, että kehonrakentaja, joka väittää, että natty on myöntänyt ottavansa steroideja, kun hän ei ajatellut, että häntä kuvataan? No, se on Phil Heath sinulle.

LUKEA  Onko Sergi Constance steroideissa?Tutkimme ja selvisimme

Näin se meni. Profeettilihakseksi kutsuttu YouTuber käveli Phil Heathin luo ja kysyi häneltä, miksi hän käyttää steroideja. Ohitettuaan kaverin useita kertoja ja halutessaan päästä hänet pois selästään, Phil vastasi vastalauseilla: ”Koska.” Hänen henkivartijansa kuitenkin keskeytti hänet nopeasti ja käski hänen olla puhumattakaan YouTuberia.

Phil Heath -muutos

Tässä on kuva 23-vuotiaasta luonnollisesta Phil Heathista.

Mistä tiedät, että Phil oli yllättävässä kuvassa tyttö, voit kysyä?

No, se johtuu siitä, että Phil painoi 192 kiloa kerrallaan, mikä tarkoittaa, että hän on pakattu noin 50 kiloa laihaa lihasta. 50 kilon massan lisääminen on melko luonnollista, kun joku humala mehujunalla.

Joku, joka käyttää steroideja, kokee merkittävimmät voitonsa muutaman ensimmäisen jakson aikana. Siksi, jos Phil olisi käyttänyt steroideja siihen mennessä, kasvulle ei olisi ollut tilaa, ei todellakaan 50 kiloa.

Tässä on joitain muita syitä, jotka viittaavat siihen, että Phil Heath on mehussa.

Phil Heath -steroidin käyttöindikaattorit        

Oletko nähnyt ansoja ja suistoja Phil Heathissa? Nuo lihakset ovat niin valtavia, että ne tuottavat 3D-efektin edes häntä taipumatta. Trapetso- ja deltalihakset sisältävät enemmän androgeenireseptoreita. Kun otat androgeenisiä anabolisia steroideja, näillä lihasryhmillä on taipumus esiintyä enemmän kuin toisilla.

Philillä on steroidinen suoli, soita siitä mitä haluat. Vaikuttaa siltä, ​​että hän käyttää HGH: ta ja insuliinia. Insuliini on huomattavasti anabolista, ja sen käyttö saa kehon lähettämään enemmän ravinteita lihassoluille.

Jos olet tarkkaavainen, Phil Heath näyttää turvonnut ja melkein rasvainen offseason aikana. Eikö ole outoa ottaen huomioon, että hänellä on yksinumeroinen rasvaprosentti? Useimmat steroidit, etenkin täyteaine Anadrol, aiheuttavat vedenpidätyskyvyn, siis turvonneen ulkonäön.

Kun hän astuu lavalle, Phil on yleensä kuivempi kuin Gandhin flops. Tällaisen lihaskuivuuden saavuttamiseksi on käytettävä Anavarin kaltaista yhdistettä, joka myös jättää lihakset täydellisemmiksi, toisin kuin Winstrol.

JOHTOPÄÄTÖS

Joten, onko Phil Heath steroideja? Vastaus on kuuluva kyllä.

Lisäksi kehonrakennuksen mestari voisi olla myös laillisten steroidien sekoituksessa auttaakseen häntä ylläpitämään kehystään, etenkin nyt, kun hän haluaa päästä eroon steroidisuolestaan.