Posted on: 2 huhtikuun, 2020 Posted by: Hukkanen Martti Comments: 0

KÄYTTÄÄKÖ SERGI CONSTANCE STEROIDEJA?

Vuosina 1990-2010 kehonrakennusalan yhteisö oli pakkomielle koosta. Suuremmat ja räikeä näköiset kaverit voittivat aina näyttelyt ja saivat sponsoreita. Tämän aikakauden ohjaa yksi urheilun GOAT, Dorian Yates. Ensimmäisellä halkeamallaan Olympiassa Dorian meni esteettistä Lee Haneyä vastaan ​​ja huomasi, että hän ei pystynyt kilpailemaan Leen kauniin fysiikan kanssa, koska Lee oli käytännössä täydellinen.

Dorian päätti, että jos hän ei pystynyt menemään kärjestä jalkaan Leen kanssa pelkästään estetiikan perusteella, hän syrjäyttäisi hänet valtaistuimelta pelkän massan avulla. Seuraava Olympia, Dorian, näytti olevan mutantti. Hän oli jotain mitä ihmiset eivät olleet koskaan nähneet; yli 250 kiloa raakaa lihasta. Hän ei vain ollut massiivinen, vaan myös viipaloitu luuhun. Lee ei kyennyt pysymään Dorianin fyysisen raivoissaan ja luopui valtaistuimastaan ​​brittiläiselle kehonrakentajalle. Ja näin syntyi joukkohirviökausi.

Ihmiset eivät saaneet tarpeeksi näitä tosielämän hulkkeja. Kuten voitte kuvitella, tämä ajoi monia kehonrakentajia väärinkäyttämään kehoaan anabolisten steroidien ja eksogeenisten aineiden kanssa pyrkiessään työntämään kehonsa absoluuttisiin rajoihin.

sergi vakio

Valitettavasti noin kahden vuosikymmenen kuluttua siitä, kun isot miehet saivat kaikki kehonrakennuksen palkinnot, ihmiset alkoivat puuttua hoikkaista, esteettisistä fyysikoista, joihin kehonrakentaminen perustuu.

Vuodesta 2011 lähtien uusi kehonrakentajien aalto alkoi saada kaikki loistavat. Nämä ovat jonkin verran hybridejä aikakauslehtemallien ja kehonrakentajien välillä, ihanteellinen miesrunko. Tämän uuden aikakauden aloittamista auttoi suuresti sosiaalisen median kehittyminen alustoille, joille ihmiset voivat lähettää omia kuviaan maailmaan.

Nämä uudet kehonrakentajat ovat paljon suositumpia kuin joukkohirviöt, jotka edelleen vaeltavat Mr. Olympia-vaiheessa, koska ne antavat illuusion, että heidän fyysinsä voidaan saavuttaa luonnollisesti.

Mutta voitko? Voitko saada kuntomallin kaltaisen fyysisen ilman apua? Älä tee siitä virhettä, kunto kuntomallit ovat paljon pienempiä kuin massahirviöt, mutta ne kantavat edelleen paljon lihasmassaa.

Yksi tunnetuimmista kuntosaleista on Sergi Constance. Huolimatta siitä kunnioituksesta, että Sergin fysiikka kerääntyy, monet ihmiset kyselevät onko hän luonnollinen. Joten, onko Sergi Constance steroideja? Tämän artikkelin tarkoituksena on selvittää Sergi Constancen todennäköisyyttä steroideissa.

LUKEA  Onko Jeff Seid steroideja?Tutkimme ja selvisimme!

KUKA ON SERGI CONSTANCE?

Sergi Constance on 31-vuotias espanjalainen kehonrakentaja, joka on jättänyt paljon leukaa lattialle uskomattoman fysiikansa vuoksi. Pariksi, että hänen eksoottisen hyvännäköisen ja 6’1”-rungon kanssa voit jo alkaa ymmärtää, miksi ihmiset eivät näytä saavan tarpeeksi Sergiä.

Kuten mainittiin, Sergi seisoo 6’1 ″ ja painaa välillä 205 – 225 puntaa riippuen siitä, leikkuu vai täyttääkö hän. Kilpailujen aikana Sergi saavuttaa kehon rasva-arvonsa jopa 5 prosenttiin, mutta ei koskaan ylitä kehon rasvaprosenttia, jopa kun hän täyttää. Tämä tarkoittaa, että hän on melkein murskattu ympäri vuoden, mikä on erityisen haastavaa tehdä luonnonurheilijana.

Saadakseen kuvan siitä, kuinka kunnioittavasti Sergi Constancen fysiikka todella on, kaverilla on yhteensä 9 miljoonaa seuraajaa erilaisista sosiaalisen median tileistään. Se on asia, josta nykyinen Mr. Olympias voi vain haaveilla.

Espanjalaiselle sanottiin kerran, että hän kehitti kehonsa yhdistämällä tehokkaan harjoittelu- ja ruokavalio-ohjelman (jonka hän satunnaisesti myy) ja pelkän kovan työn. Sergi on myös suorittanut fyysisen kandidaatin tutkinnon urheilutieteessä ja fysiikan koulutuksessa, mikä on vain todiste hänen intohimostaan ​​kehonrakennuksessa.

Kehonrakennusalan suosionosoittamisessa Sergi on voittanut niin monta kehonrakennusta, että hän on nyt IFBB-pro. Jotain on sanottavaa hänen olevan IFBB: ssä; Se on pohjimmiltaan alan tietämystä, että kaikkien IFBB-piireissä kilpailijoiden on oltava steroideja ja muita parantajia, koska IFBB on sadon kerma kaikessa kehonrakennuksessa.

Lisää tämä siihen tosiseikkaan, että Sergi ei käsittele mitään aiheita, jotka koskevat hänen väitettyä steroidiensa käyttöä, ja voit nähdä miksi monet ihmiset ajattelevat hänen olevan kastikkeessa.

Myös lukuisat mag-kannet, miljoonat seuraajat ja sponsoroinnit ovat kaikki riippuvaisia ​​yhdestä asiasta; hänen kykynsä ylläpitää tähtien fysiikkaa. Lyhyesti sanottuna hänen toimeentulonsa riippuvat siitä. Jos tämä ei ole tarpeeksi hyvä syy käyttää steroideja, niin emme tiedä mikä on.

Siitä huolimatta kaikki, mitä voimme tehdä, on spekuloida, mutta teemme parhaamme selvittääksemme, onko Sergi Constance steroideja.

ONKO SERGI CONSTANCE STEROIDEISSA?

Ellemme voi henkilökohtaisesti ottaa verta Sergistä ja viedä sitä huumeiden testauslaitokseen, emme voi todella sanoa, onko Sergi mehu vai ei.

LUKEA  Lihasten palautumisen tiede: Uusi lähestymistapa harjoituksen jälkeiseen ikkunaan

Mitä voimme tehdä, on kuitenkin sovittaa Sergi vastaan ​​yleisimpiin steroidien käytön merkkeihin. Siksi mitä enemmän merkkejä hänellä on, sitä suurempi on todennäköisyys olla steroideissa. Näitä merkkejä ovat:

  • Nopea lihasmassan voitto

Synteettisten kasvuhormonien lisäksi anaboliset steroidit ovat tehokkaimpia lihaskasvatusaineita planeetalla. Se, mikä luonnollisesti vaatii vuosien kovaa työtä siihen, voidaan saavuttaa muutamassa kuukaudessa käyttämällä anabolisia steroideja.

Itse asiassa anabolisten steroidien on tiedetty aiheuttavan peräti 30 kiloa vähärasvaisten lihasten voitoista paljon vähemmän kuin vuodessa. Verrattuna ei kestäisi vähemmän kuin 3 vuotta jatkuvaa kovaa työtä ja laihduttamista, jotta samat määrät hyötyisivät luonnollisesti.

Tämä johtuu siitä, että lihaksia kasvattavat anaboliset steroidit ovat keinotekoisia versioita kehon primaarisesta lihasten rakennushormonista, testosteronista. Valitettavasti kun olet saavuttanut 20-vuotiaasi, testosteronin tuotanto alkaa heikentyä, ja siksi on uskomattoman vaikeaa rakentaa lihaksia.

Anabolisia steroideja käyttäessäsi kuitenkin lisäät testosteronitasoja järjestelmässäsi, jolloin kehosi anaboliseen (kasvu) tilaan, ja siksi steroidien käyttäjät kasvavat niin nopeasti.

Sergi Constance on ollut uskomattoman hienovarainen muutoksestaan ​​petoksi, joka hän on nykyään. Lähes kaikki hänet tuntevat tapasivat hänet näyttävän tältä, joten emme voi sanoa varmasti, olivatko hänen voitot ihmeellisiä vai rakensivatko ne vähitellen.

Varhaisin valokuva, joka meillä on hänestä, on vuodesta 2010, jolloin hän näyttää olevan lähes yhtä suuri kuin nykyään, mutta ei niin laiha. Ainoa ero, jonka hän on tehnyt näiden 9 vuoden välillä, on hänen rasvan tason pudottaminen ja käsivarren ja hartioiden koon kasvattaminen. Yhdeksän vuoden ajan nämä ovat uskomattoman pieniä muutoksia.

Lisäksi hänen vuoden 2010 fysiikka näyttää siltä, ​​että se voidaan saavuttaa luonnollisesti, jos sinulla on oikea genetiikka, ja pysyt liikuntasi ja ruokavalionne mukaisesti. Sellaisenaan fyysisiin muutoksiin perustuen on uskottavaa, että Sergi saattaa olla luonnollinen. Emme kuitenkaan ole varmoja siitä, mitä hän tekee saadakseen kehon rasva-arvonsa niin alhaiseksi saamatta lihaksia näyttämään ehtyneiltä. Steroidien, kuten winstrolin, tiedetään auttavan tässä tarkalleen. Ne auttavat menettämään rasvaa pitäen samalla lihasmassasi.

LUKEA  Onko Simeon Panda steroideja?Löysimme järkyttävän totuuden

Siksi, vaikka Sergi Constance ei ehkä käyttäisi massarakentamisen anabolisia steroideja, on erittäin todennäköistä, että hän käyttää diureetteja, kuten Winstrol .

  • Massiiviset Delts ja ansoja

Toinen helppo tapa tarkkailla potentiaalista steroidien käyttöä on tarkastamalla heidän lapalihaksensa kehitys, etenkin trapezius (ansoja) ja detoid (lihakset) lihakset. Useimmissa tapauksissa nämä lihakset ovat yleensä niin kehittyneitä steroidien käyttäjissä, että ne voittavat loput kehostaan.

Tämä johtuu siitä, että lapaalue sisältää suurimman osan kehon androgeenireseptoreista. Androgeenireseptorit ovat ydinreseptoreita, jotka stimuloivat lihasproteiinisynteesiä androgeenisten hormonien, kuten testosteronin, läsnä ollessa.

Koska anaboliset steroidit lisäävät testosteronin määrää kehossa, olkapäälihakset ovat tyypillisesti niitä, joihin tämän hormonin kasvua edistävät ominaisuudet vaikuttavat eniten.

Olkapäiden kehityksessä Sergi Constancella on erittäin vaikuttava näköinen deltasarja. Hänen ansakehityksensä puuttuu kuitenkin jonkin verran. Kun otetaan huomioon, että ansoissa on erittäin suuri määrä androgeenireseptoreita, voidaan olettaa, että hänellä on poikkeuksellinen kehitys näissä lihaksissa, jos hän käyttää steroideja.

TUOMIO

Steroidien käytöstä on myös muita yleisiä merkkejä, kuten gynekomastia, ihon punoitus, kehon akne ja hiukset, jotka Sergi ei näytä. Tässä artikkelissa käsitellyt ovat kuitenkin niitä, jotka voivat auttaa sinua määrittämään todennäköisyyden, että joku käyttää steroideja parhaalla mahdollisella tarkkuudella.

Sellaisenaan, vaikka Sergin fysiikka näyttää epäilyttävältä, hän ei näytä anabolisten steroidien käytön merkkejä. Ehkä blokin genetiikka on vain helvetin hyvää. Siitä huolimatta, että hän ei ehkä käytä anabolisia steroideja, on olemassa suuri mahdollisuus, että Sergi Constance käyttää laillisia steroideja.

Lakisteroidit ovat anabolisten steroidien vaihtoehtoinen versio, ja niihin viitataan steroideina, koska ne matkivat todellisten steroidien anabolisia vaikutuksia. Ne eivät kuitenkaan aiheuta anabolisten steroidien käytön seurauksia. Tämä johtuu siitä, että lailliset steroidit on valmistettu ainesosista, jotka on johdettu kasveista ja yrtteistä. Jos aiot rakentaa fysiikkaa, joka on yhtä vaikuttava kuin Sergin, lailliset steroidit ovat ainoat turvalliset tuotteet, jotka voivat saada sinut lähelle muotoilemaan tällaista fysiikkaa.