Posted on: 2 huhtikuun, 2020 Posted by: Hukkanen Martti Comments: 0

KÄYTTÄÄKÖ SIMEON PANDA STEROIDEJA?

Onko Simeon Panda-steroidi-keskustelu edes keskustelun arvoinen? Eikö ensi silmäyksellä ole aivan selvää, onko kuuluisuus saavuttanut fyysisensä luonnollisesti? Ehkä ei.

Kuten odotit, Simeon Panda väittää olevansa tyylikäs kehonrakentaja ja omistavan hänen leuan pudottavan muutoksensa vuosien kestävälle harjoittelulle. Hän on jopa jakanut valokuvia osoittaen, kuinka hänen muotonsa on parantunut vuosien mittaan.

Siitä huolimatta häntä syytetään usein steroidien käytöstä henkilöillä, joiden on vaikea uskoa, että fysiikka on niin vaikuttava kuin hän voi olla luonnollisen harjoituksen seurausta. Suurin osa hänen kriitikkoistaan ​​perustaa väitteensä vertailemalla hänen muotoaan kuuluisien kehonrakentajien, joiden tiedetään ottaneen steroideja, mukaan lukien entinen seitsemänkertainen olympialainen, Arnold Schwarzenegger.

Lisäksi kriitikot väittävät, että se, että hän kilpailee Musclemania Natural Bodybuilding -kilpailuissa, ei vapauta häntä syytöksistä, koska testit voidaan helposti ohittaa.

Simeonin kannattajat ovat toistaneet, että pelkästään se, että Musclemania-kilpailut voidaan sivuuttaa, ei välttämättä tarkoita, että se on mitä kunto-guru tekee. Lisäksi he ovat menneet askeleen pidemmälle analysoidakseen kriittisesti Simeonin fysiikan eri näkökohtia todistaakseen, että hänen muotonsa ei ole missään muodossa kuin Arnie hänen pääministerinsä aikana.

simeon panda

Simeon Pandan seuraajat ylläpitävät ensisijaisesti kuuluisuuden kuuluvaa kattavaa aikataulua valokuvien avulla vakuuttamaan naysayerit, että kovan työn ja omistautumisen avulla voidaan saavuttaa se, mikä kuntopersoonallisuudesta on vuosien mittaan tullut.

Tarpeeksi hän-sano-sano-sanalle. Asetetaan korkki tähän keskusteluun ja vastataan lopullisesti, onko Simeon Panda steroideja?

Lakisääteinen vastuuvapauslauseke

Ennen kuin voimme jatkaa eteenpäin, asetetaan joitain tosiseikkoja suoraan levylle.

Kunnioitamme Simeon Pandaa ja kaikkia hänen pyrkimyksiään, eikä siksi aio mainostaa tai kunnioittaa hänen nimeään. Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi. Tämän seurauksena emme tunne julkishenkilöä henkilökohtaisella tasolla eikä meillä ole pääsyä heidän lääketieteellisiin raportteihinsa. Siksi emme kykene lopullisesti ilmoittamaan, onko hän steroideja vai ei.

Vaikka olemme siinä, pankaamme esiin, että emme suvaitse anabolisten steroidien käyttöä ja uskomme niiden olevan vaarallisia. Tätä silmällä pitäen emme pidä mitään vastaan ​​niitä, jotka käyttävät niitä mistä tahansa syystä.

LUKEA  Onko Kali-lihas steroideja?Tutkimme ja selvisimme

Aloittakaamme oppia lisää Simeon Pandan huomattavasta fyysisestä näkökulmasta.

Kuka on Simeon Panda?

Simeon Panda on brittiläinen kuntosali, ammatillinen kehonrakentaja ja yrittäjä. Hän syntyi 28. toukokuuta 1986 Lontoossa, Englannissa. Simeon perustettiin SP Estetiikka, verkko kunto- ja urheiluvaatekauppa veljensä Samuel Pandan kanssa. Simeon on myös sponsoroinut Euroopan johtavaa lisäravinteenvalmistajaa MyProteinia.

Hänen mukaansa hän on yksi merkittävimmistä kunto-ammattilaisista maailmassa. Simeon kilpailee kehonrakennuskilpailuissa ympäri maailmaa. Vuonna 2013 hän voitti Musclemanian EM-kisat ja sai pro-aseman.

Simeon on korostanut useita kuntolehtiä, kuten Train Mag, MuscleMag, Muscle & Performance, Fitness RX ja MuscleInsider. Lisäksi hän on kirjoittanut lukuisille kuntosalijulkaisuille ja esiintyy myös useissa kunto- ja kehonrakennuskilpailuissa tuomarina.

Huhun mukaan saatat nähdä Simeon Pandan näyttelijämaailmassa aikaisemmin kuin myöhemmin. Miksi ei? Tuo fysiikka, hän voisi yhtä hyvin ilmoittautua kaikkiin miesten superhero-rooleihin.

SIMEON PANDA -STEROIDIVAATIMUKSET

Kun sinulla on Instagramissa yli 5,5 miljoonaa fania ja yli 9 miljoonan ihmisen yhteinen sosiaalisen median tavoite, sinun on tehtävä jotain oikein. Kuitenkin, kuten odotit, kaikki Simeonin seuraajat eivät ole hänen faneja. Jotkut ovat vihaajia.

Siitä huolimatta, että hän ei koskaan tavannut Simeonia henkilökohtaisesti, hän tulee vähän ylimielisenä. Jotkut saattavat kutsua sitä kypsyydeksi tai itseluottamukseksi. Sillä ei ole merkitystä.

Simeon Panda saa huomattavaa online-kritiikkiä, ja ihmiset kutsuvat häntä valehtelijaksi, häpeäksi kehonrakentajayhteisölle ja kaiken kaikkiaan väärennettyä nativetta. Negatiiviset kommentit johtuvat useimmiten siitä, että jotkut ihmiset uskovat hänen olevan vaihdessa. Tällaiset syytökset perustuvat kuitenkin puhtaasti kaverin kokoon.

Tässä on Simeon Pandan tilastot:

  • Korkeus: 6 jalkaa 1
  • Paino: 230 kiloa
  • Arvioitu kehon rasva: 7%

Simeonin mittaukset (suunnilleen)

  • Aseet: 21 tuumaa
  • Rintakehä: 50 tuumaa
  • Vyötärö: 31 tuumaa

Yllä olevat tilastot ovat merkittäviä jollekin, joka harjoittelee ilman anabolisten steroidien apua, ja suurin osa Simeonia näkevistä ihmisistä olettaa heti olevansa steroideja. No, onko näiden väitteiden takana mitään sisältöä vai kertooko Simeon Panda totuuden?

Simeon Panda Vertailu Arniean

Useimmat kuntokriitikot uskovat Simeonin käyttävän steroideja ensisijaisesti siksi, että hän painaa samaa kuin Arnie pääministerin aikana. Ennätyksen vuoksi Arnold Schwarzenegger myönsi ottavansa steroideja. Olisi kuitenkin uskomattoman naiivia ajatella, että Simeon on samankokoinen kuin Arnold pääministerissään, vain koska luet jostain, että heillä on samanlainen tilastotieto.

LUKEA  Onko Sergi Constance steroideissa?Tutkimme ja selvisimme

Arvaa mitä? Tilastot eivät aina ole tarkkoja; ne ovat usein paisutettuja ja toisinaan epätarkkoja.

Todellisuudessa Simeon Panda ei ole etäältä lähellä lihastustasoa, joka Arnoldilla oli hallitseessaan Mr. Olympiaa. Simeonin olisi lisättävä mahtava 40 kiloa laihaa lihasta haastamaan Itävallan tammi.

Schwarzeneggerillä oli 58 tuuman rintakehä, 8 tuumaa suurempi kuin Simeonilla. Tuolloin Mr. Olympialla oli myös 22 tuuman aseita, jotka ovat yhden tuuman enemmän kuin Panda. Vaikka yksi tuuma voitaisiin hylätä triviaalisena, se tekee huomattavan eron aseistasi, varsinkin kun se on puhdasta laihasta lihasta.

Musclemania = Heikko huumetestaus

Ammatillisen kehonrakennuksen aikana Simeon Panda kilpailee Musclemania Natural Bodybuilding Federation -tapahtumassa. Asiantuntijat kuitenkin uskovat, että tämän organisaation huumetesteihin ei voida luottaa todistaakseen, käyttääkö kilpailija steroideja vai ei.

Onko heidän testauslähestymistapa tehoton? Sinä ihmettelet. Ei, se johtuu siitä, että testauskäytäntö edellyttää, että viisi parasta kilpailijaa toimittavat virtsanäytteen heti kilpailun jälkeen. Tämä tarkoittaa, että osallistujat tietävät tarkasti, milloin testit tapahtuvat, jolloin yllätystekijä poistuu. Tätä silmällä pitäen osallistuja voi strategisesti määrittää milloin steroidit poistuvat, testi läpäistä.

Päinvastoin, vain siitä syystä, että organisaatiolla, josta Simeon Panda kilpailee, on tehoton huumetestauskäytäntö, se ei todista mitään hänen natty-asemaansa nähden.

SIMEON PANDA VOITTI AIKAJANAN

Mitä tulee voittoihin, luonnollisilla kehonrakentajilla on hyvin selkeä aikaikkuna, kun tarkkailet kuinka paljon lihaksia he ovat saaneet koko olemassaolonsa ajan.

Heti kun he alkavat nostaa painoja, ne kasvavat.Myöhemmin he ovat tasangolla ja kokevat etana vauhdittavan kasvun sen jälkeen.

Tyypillisillä steroidien käyttäjillä on kääntöpuolella erilainen voittojen aikajana.

Aloittelijoina he saavuttavat merkittäviä voittoja. Jonkin ajan kuluttua ne tasangolla, ja sitten yhtäkkiä, he saavuttavat huomattavia voittoja, kun he alkavat ottaa steroideja.

Katsotaanpa Simeon Pandan voittojen aikajana vuosien varrella.

Huomaat, että kuuluisuuden kuntomalli ei ole saanut paljon lihasmassaa saavutettuaan alkuperäiset voitonsa aloittelijana. Näyttää siltä, ​​että hän oppi ruokavalion ja repiytymisen.

Rehellisesti sanottuna hänen muutoksen aikajana näyttää melko luonnolliselta. Jos hän olisi kuitenkin jatkanut kasvuaan huomattavasti suuremmaksi vuoden 2006 jälkeen, se viittaa steroidien käyttöön, mutta hän on pysynyt suunnilleen samankokoisena yli kymmenen vuotta.

LUKEA  Onko Dwayne Johnson steroideja?Tutkimme ja selvisimme

Simeon Panda pieni vyötärö

Oletko koskaan nähnyt niin pientä vyötäröä niin valtavalla kaverilla kuin Simeon Panda? Tällaista kokoa olisi mahdotonta saavuttaa, jos hän käyttäisi anabolisia steroideja.

Vaikka et ota HGH: ta ja insuliinia, joiden tiedetään aiheuttavan steroidisuolen, minkä tahansa steroidien ottaminen johtaa tukkoiseen puoliväliin. Jopa Arnie-vyötärö oli kolme tuumaa leveämpi kuin Pandan samalla korkeudella ja kehon rasvalla.

Simeon Panda ohitti polygrafiikan

Saatuaan jatkuvaa vihaa ja ihmisiä, jotka kutsuivat häntä väärennökseksi, Simeon järjesti valhetunnistimen testin, jotta hän voisi osoittaa naysayerien väärin.

Valedetektorikokeen suoritti Don Cargill, NADAC: n vanhempi tutkija, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan polygraph Association -järjestön puheenjohtaja ja yhdysvaltalaisen polygraph Association -yrityksen jäsen. Lyhyesti sanottuna, jos haluat maksimaalisen tarkkuuden polygrafiikalla, tämä on kaverisi.

Erityisesti hänen suorittamansa testin tarkkuus oli 98%, tarkkuus 3% tarkempi kuin tavallisen testin.

Polygrafiassa häneltä pyydettiin seuraavia kysymyksiä:

  • ”Oletko koskaan käyttänyt mitään steroideja elämässäsi?”
  • ”Oletko koskaan käyttänyt elämässään minkäänlaista ihmisen kasvuhormonia?”

Simeon Panda vastasi EI molempiin kysymyksiin. Ei ollut merkkejä petosta, ja hän läpäisi testin.

Simeon Panda on samankokoinen kuin Natty Phil ja Kai

IFBB: ssä kilpailevat pojat olivat valtavia jo ennen kuin he aloittivat steroidien käytön. Nämä kaverit ovat lahjakkaita geneettisesti lahjakkaita.

Kai oli vasta 17 vuotta kuvassa. Entä jos Phil ja Kai eivät alkaneet mehusta? Jotain kertoo minulle, että sosiaalisen median ”naty-asiantuntijat” kutsuvat heitä myös petoksiksi.

JOHTOPÄÄTÖS

Onko Simeon Panda steroideja? Meidän on mentävä siitä, että ei. Sillä ei ole väliä kuinka uskomaton hänen fysiikka näyttää, mutta jos ei ole todisteita siitä, että hän olisi mehu, emme voi sanoa toisin.

Mutta kuinka hän pysyy niin tunkissa ajan myötä? Luulisin, että hänellä on joitain laillisia steroideja. Lisäksi sinun on tunnustettava, että hänellä on myös mahtava kehonrakennuksen genetiikka. Mikään asia ei kuitenkaan koske asianmukaista genetiikkaa, ahkeraa työtä, asianmukaista ruokavaliota ja yleistä kehonrakennustietoa.