Posted on: 2 huhtikuun, 2020 Posted by: Hukkanen Martti Comments: 0

KÄYTTÄÄKÖ THOMAS DELAUER STEROIDEJA?

Vain kunnollisessa kunnossa työskentely on tarpeeksi vaikeaa. Mutta kun tavoitteena on päästä tunkeutumiseen, sellainen työ, joka sinun täytyy tehdä, on aivan liian paljon ihmisten kannettavaksi. Sinun ei tarvitse vain työntää itsesi kymmenen kertaa yli kuninkaan seuraavan kaverin; joudut melkein kehittämään OCD-ruokavaliosi.

Saadaksesi repiä, sinulla ei ole varaa leikata kulmia. Tämä tarkoittaa säännöllistä kieltäytymistä kylmien kanssa poikien kanssa tai muita ’hauskoja’ juttuja, koska sellaiset asiat voivat helposti vaarantaa voitot. Tunkkiin nouseminen ei siis ole heikko sydäntä. Tästä syystä suurin osa ihmisistä luopuu intensiteetistään tai päästää heidät irti vain viikkoa ”nousee” -ohjelmaansa ymmärtäessään, kuinka paljon vievää se voi olla.

Siksi ei ole yllättävää, että ketään, joka voi saavuttaa tämän tavoitteen, tarkastellaan usein skeptisesti. Tunkeutunut kaveri on aina steroideja massojen silmissä.

thomas delauer

Tämä ei tarkoita, että kaikki repiä ihmiset eivät ole steroideja, koska mahdollisuudet ovat ne mahdollisesti ovat. On kuitenkin joitain ihmisiä, jotka ovat vain riittävän sitkeitä tekemään tavoitteestaan ​​totta.

Sinänsä ei ole reilua nimetä joku heti ’juicehead’ -luokkaan vain siksi, että hän on näyttävässä kunnossa. Ellei sinulla ole todisteita steroidien käytöstä, on parempi antaa heille epäilyksen hyöty. Mitä voit kuitenkin tehdä, on nähdä, kuinka he vertaavat tunnettuja steroidien käyttäjiä.

Thomas Delauer on yksi puhutuimmista henkilöistä nykypäivän kehonrakennuspiireissä. Häntä syytetään säännöllisesti kastikkeessa olemisesta hänen ulkomaailman fyysinsa takia. Thomas kuitenkin väittää olevansa yhtä puhdas kuin pilli. Joten onko hän täynnä BS: tä, vai voisiko hän todella olla tyylikäs (luonnollinen)?

Tässä artikkelissa yritetään selvittää, voisiko Thomas Delauer käyttää steroideja.

KUKA ON THOMAS DELAUER?

Miljoonille seuraajilleen Thomas Delauer on ”kuntomalli”, joka antaa heille vinkkejä hänen kaltaisen ruumiinsa saavuttamiseksi. Thomas on kuitenkin myös kirjailija, julkkisvalmentaja ja yrittäjä. Seisoessa 5’10, Thomas kävelee tyypillisesti noin 215 kiloa laihaa massaa. Kaveri on hellästi sanottuna tunkeutunut. Hän on 31-vuotias.

LUKEA  Onko Mike O'Hearn steroideissa?Löysimme totuuden!

Herra Delauerin kiinnostus kehonrakennukseen alkoi, kun hän oli 12-vuotias poika Italiassa, kun hän näki kuvia kehonrakentajista lehden kansilla. Nuorena poikana Thomas oli kiinnostunut veistämään savea, ja nähtyään kreikkalaisen jumalankaltaisia ​​kehonrakentajia hän päätti edetä muokkaamisesta savista kehon muokkaamiseen, ja siitä hänen kehonrakennuksen matkansa alkoi.

20-vuotiaana saavuttaessaan hänellä oli kuitenkin vaikea keskittyä kehonrakennukseen ja uraan samanaikaisesti. Hän päätti luopua intohimostaan ​​nostaa uransa. Tuona aikana hänen paino ilmapallo. Kun se lopulta osui 300 kilon merkkiin, hän päätti, että hänen täytyi palata muotoonsa.

Usean kuukauden kuluttua Thomas pystyi viemään hiukan yli 100 kiloa, ja hän päätti olla jättämättä intohimoaan uudestaan. Siksi hän vaihtoi uraa ja tuli henkilökohtaiseksi valmentajaksi, jotta hän voisi auttaa muita ihmisiä saavuttamaan kuntotavoitteensa.

Vuosien varrella Thomas on kuvanveistänyt fysiikan, joka on varmasti jättänyt paljon kieliä vetoamaan. Häntä syytetään anabolisten steroidien käytöstä vasemmalle, oikealle ja keskelle.

ONKO THOMAS DELAUER STEROIDEJA?

Lihasmassan määrä, jonka ihminen voi pakata, vaihtelee luonnollisesti yksilöiden välillä.Suurimmat päättäjät siitä, kuinka tunkitut ja murskatut saat, ovat harjoitteluohjelma, ruokavalionne ja lisäravinteet sekä genetiikka.

Vaikka Thomas Delauerin fysiikka näyttää mahdottomalta saavuttaa, sinun on vain katsottava hänen harjoitteluaan ja ruokavalion periaatteita tietääkseen, että mies tuntee tavaransa. Hän ei myöskään ole surullinen, kun on kyse sen saamisesta kuntosalilla. Kaikilla näillä tekijöillä on ollut valtava rooli kehossa, jonka hän on pystynyt veistämään.

Siitä huolimatta, ettemme voi nopeasti hylätä steroidien käytön mahdollisuutta, etenkin kun otetaan huomioon, että hänen uransa riippuu siitä, onko hänellä taideteos keholle. Emme kuitenkaan voi todella tietää, onko hän kastikkeessa vai ei, ellemme henkilökohtaisesti ota hänen verta ja kuljeta sitä läpi ja ajaa sitä USADA: n huumetestauspakkauksen läpi.

Sellaisenaan, mitä voimme parhaiten tehdä, on arvioida hänen todennäköisyyttään käyttää anabolisia steroideja näkemällä, kuinka hän mittaa anabolisten steroidien käytön yleisimpiä merkkejä.

Anaboliset steroidit käyttävät lahjoja

  • Nopea voitto

 

Kuten jo tuskallisesti tiedät, laihan lihasmassan rakentaminen vie kovin paljon aikaa. Ainoa kerta, kun voi nähdä nopeita voittoja luonnollisesti, on, kun he ovat aloittelijoita. Mutta ensimmäisten 5–10 punnan jälkeen voittojen määrä näyttää olevan tasangolla, koska se on tuskallisen hidasta.

LUKEA  Onko Brad Castleberry steroideja?Tutkimme ja selvisimme

Anabolisten steroidien käyttäjälle tämä on kuitenkin harvoin ongelma. Aloittelijalta mehujen on tiedetty lisäävän jopa 30 kiloa lihasta vuodessa tai vähemmän. Tämä johtuu siitä, että anaboliset steroidit ovat kehon sisällä olevien lihasten rakennushormonien synteettisiä versioita.

Kehoasi ei kuitenkaan ole suunniteltu kuljettamaan valtavia määriä lihaksia, koska lihaskudokset ylläpitämiseen vaativat paljon resursseja (ravintoaineita), mikä on vastaintuitiivista selviytymisessä. Siksi keholla on korkki siitä, kuinka paljon luonnollista testosteronia ja kasvuhormonia voi kulkea järjestelmän läpi. Lisäksi näiden hormonien tasot alkavat heikentyä, kun olet yli murrosiän. Siksi on niin vaikeaa rakentaa lihaksia luonnollisesti.

Anaboliset steroidit aiheuttavat kuitenkin lihasten rakennushormonien virtauksen, asettaen siten kehon anaboliseen tilaan, mikä johtaa nopeisiin lihasvoittoihin .

Kuten mainittiin, Thomas Delauer on oleellisesti nostanut melkein koko elämänsä, lukuun ottamatta muutama vuosi, jonka hän päätti harjoittaa yrittäjyyttä. Sellaisena hänen voitot eivät missään nimessä ole menestys yhdessä yössä. Siitä huolimatta on jotain sanottavaa nopeasta nopeudesta, jolla hän pystyi menettämään rasvaa ja menemään tunkeutumaan, kun hän päätti palata muotoonsa. On vaikeaa suorittaa tällainen saavutus ilman jotain ’apua’.

  • Gynekomastia (Gyno)

Gynekomastia on sairauden nimi, jolle on ominaista tehostunut rintakudoksen kehitys miehillä, ja se on yksi yleisimmistä steroidien käytön sivuvaikutuksista.

Jotkut miehet ovat olleet valitettavasti kokenut tämän tilan murrosiän aikana hormonaalisen epätasapainon vuoksi. Keho voi kuitenkin saavuttaa tasapainon, ja kunto onneksi korjataan ja gyno katoaa.

Steroidien käyttäjillä tosiasia, että he lisäävät eksogeenistä testosteronia kehossa, tarkoittaa kuitenkin, että he aiheuttavat kehon epäluonnollisen hormonaalisen epätasapainon. Koska elimistöllä ei ole mitään keinoa karkottaa testosteronia järjestelmästä, mitä se tekee, on muuntaa osa testosteronista estrogeenissä prosessissa, jota kutsutaan mausteeksi.

Estrogeeni on naishormoni, jonka tehtävänä on antaa naisille heidän feminiiniset fysiologiset ominaisuutensa. Vaikka se on naishormonia, myös miehillä on sitä, mutta niin pienissä määrin, että se ei voi aiheuttaa fyysisiä muutoksia.

LUKEA  5 parasta ilmastointiharjoitusta koripallolle

Siten, kun estrogeenitasot nousevat anabolisten steroidien käytön vuoksi, hormoni saattaa alkaa osoittaa ominaisuuksiaan kyseisessä kehossa. Siksi gyno on niin yleinen tila steroidien käyttäjien keskuudessa.

Kaikkien valokeilassa olleidensa vuosiensa aikana Thomas ei ole koskaan osoittanut merkkejä gynekomastiasta. Gynon ei tarvitse aina olla ”mies tissit”, jopa suurennetut tai turvonneet nännit ovat osoitus gynekomastiasta, jota Thomas Delauerilla ei ole koskaan ollut, vahvistaen näin edelleen väitettä, että hän voisi olla luonnollinen.

  • Vartalo akne

Olet ehkä huomannut, että useimmilla ammattimaisilla kehonrakentajilla on yleensä ruumiin aknen tapauksia, eikä tämä ole myöskään sattumaa.

Tämä johtuu siitä, että anaboliset steroidit ovat tunnetusti lisääneet talintuotannon määrää. Sebum on neste, jota rasva rauhaset tuottavat ihollasi ja joka suojaa ihoa bakteeri-infektioilta.

Siitä huolimatta, kuten kaikessa, liian suuri tali voi olla haitallista. Tämä johtuu siitä, että paksun ja vahamaisen luonteensa vuoksi se voi tukkia huokoset helposti niin, että iho ei kykene erittämään jätettä. Tämä aiheuttaa myrkyllisten materiaalien kertymistä ihon alle, mikä johtaa akneen.

Thomasilla on ollut säännöllisiä aknen otteita, joten voi olla vaikea määrittää, johtuivatko ne steroidien käytöstä vai luonnollisista syistä.

TUOMIO

Tunkkiutuminen on yksi asia, sen ylläpitäminen ympäri vuoden, etenkin luonnollisena, on toinen asia. Thomas Delauer on yleensä yli 200 kiloa raakaa lihasta ja noin 8 prosenttia kehon rasvasta päivittäin.

Vaikka emme voi sanoa siitä, että hän mehui, koska hänellä ei ole tyypillisiä anabolisten steroidien käytön oireita, uskomme silti, että hänen on oltava jotain. Arvauksemme on lailliset steroidit.

Lakisista steroideista on tulossa yhä suositumpia niiden turvallisen luonteen takia, ja niiden on tiedetty aiheuttavan peräti 8 kiloa laihasta lihasvoittoa ensimmäisen käyttökuukauden aikana. Thomas Delauer saattaa olla tai ei saa käyttää anabolisia steroideja, mutta on todennäköistä, että hän käyttää laillisia steroideja.